Aluat clasic de pizza reteta pentru blat perfect

de MotanLaOale in Pizza, 29 Sep 2013 | 47574 vizualizari

COMENTARII (25)

Merisor 1

29.09.2013, 19:13

Corinuta 1

29.09.2013, 19:13

Eu fac cu lapte, dar e bun si cu apa!

Lau 1

29.09.2013, 19:18

diaconta 1

29.09.2013, 19:19

Ete na,pe cine pacaliti voi?
puneti reteta de aluat,apoi de blat care-i aluatul copt,apoi de sos si apoi de ce mai puneti acolo pe pitzele astea))))))))

adry88 1

29.09.2013, 19:25

Merisor 1

29.09.2013, 19:26

Dia

gaby_duceag 1

29.09.2013, 19:27

dia)))))))))))))))))))))))))

MotanLaOale 1

29.09.2013, 19:44

Nu am pus-o la pizzometru. Am postat-o in pizza dar un la concurs.
Am postat-o ca sa nu repet aluatul la toate pizzele care o sa le fac. Cred ca am fost corect si nu merit sa ma banuiesti de smecherii!

RoXx 1

29.09.2013, 19:51

dia ))

simona72 1

29.09.2013, 19:56

ce rea-i si Dia asta!!!

diaconta 1

29.09.2013, 19:56

Kai zi ca te-ai 'nervat amu' Motane )))) ia un pupel sa-ti treaca

Ina 1

29.09.2013, 20:30

Dia reaua! Dia reaua! ))
Lasa, Motanel, ca si eu l-am pus pe ala pentru puturosi

MotanLaOale 1

29.09.2013, 20:33

Rocsi 1

29.09.2013, 20:50

Un aluat clasic dar foarte bun pentru pizza. Asa il pregatesc si eu

Angelina_Elena 1

29.09.2013, 21:09

Si eu cam tot asa il fac!

deyutzky 1

29.09.2013, 21:10

MotanLaOale 1

29.09.2013, 21:16

Multumesc

Ramonaa 1

02.10.2013, 17:09

MotanLaOale 1

02.10.2013, 20:18

Sylvia 1

03.10.2013, 11:17

super bun aluatul tau si corect realizat. Incearca sa il lasi la rece 24 ore, in restaurante asa se procedeaza, se "maturizeaza " aluatul

MotanLaOale 1

03.10.2013, 12:20

Jumatate din el a stat 24 de ore la frigider, s-a intins bine dar era putin tare la suprafata, desi castronul a fost etansat cu folie.

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:18

bun bun

MotanLaOale 1

18.01.2014, 12:57

ralu_ca 1

23.11.2015, 13:40

super

MotanLaOale 1

23.11.2015, 14:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida