Aluat de pizza

de -Licurici- in Pizza, 26 Iun 2017 | 4349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de faina + faina pentru framantat
  • 1 cana cu apa calduta
  • 10 g grojdie
  • 1 lingura lapte
  • 1/2 lingurita sare
  • un varf de lingura cu zahar
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aluat de pizza:

Se cerne faina si se amesteca cu sare.

Drojdia se amesteca cu o lingura de lapte caldut, un varf de lingura cu zahar si o lingura de faina, apoi se lasa sa se umfle.

Se amesteca faina cu drojdia si uleiul de masline, apoi se pune pe o planseta tapetata cu faina si se framanta.

Cand e gata aluatul, se pune intr-un bol acoperit cu un prosop umed si se lasa sa creasca, 30-40 min.

Apoi se imparte in 2 si se pragateste pizza cu umplutura preferata.

Aluatul se intinde in strat subtire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu cabanos