Anghinare cu sos de iaurt si usturoi

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2012 | 14464 vizualizari

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

24.03.2012, 22:07

pare gustos

Lau 1

24.03.2012, 22:22

faine arata

MotanLaOale 1

24.03.2012, 23:28

VERONICA2607 1

25.03.2012, 09:13

cred ca-i buna!!!!

deyutzky 1

25.03.2012, 11:38

ceaiul de anghinare e amar tare dar anghinarea preparata cred ca e buna

Ina 1

25.03.2012, 13:30

Asta pentru ca la cat de mult am dat pe bucata, nu m-am indurat sa arunc mai nimic ) )
Sunt de acord cu tine

Sim0na 1

25.03.2012, 15:28

Trebuie sa fie gustoasa!

Brindusa 1

25.03.2012, 16:59

Ina,

MIUTA 1

26.03.2012, 18:36

Wauuuuu delicios

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:40

frumoasa prezentarea

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 07:45

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu branza feta