Aperitiv chiroste cu branza

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2018 | 6252 vizualizari

COMENTARII (26)

madi_marin 1

10.03.2018, 18:33

nu am mancat niciodata pune si pentru mine o portie, te rog

RODIMUR 1

10.03.2018, 19:01

O, ce bune sunt! Astea sunt specific moldovenești, începând cu denumirea...!

MotanLaOale 1

10.03.2018, 19:01

bune bune

Rahela Velicu 1

10.03.2018, 19:02

Nici eu nu am mancat si chiar as gusta de la tine

vasimur 1

10.03.2018, 19:03

cristinutanicolita 1

10.03.2018, 19:30

Foarte bune!

navidad_2017 1

10.03.2018, 19:51

Wow! Aceasta este una din retetele de suflet ale Tatii, nascut si crescut in Moldova de peste Prut, dar mai ales reteta noastra preferata de paste umplute: tortellini, ravioli, Maultaschen, vareniki etc, nimic, dar NIMIC din toate acestea NU se compara cu chirostele umplute cu branza sarata, scaldate in unt si smantana si preasarate cu zahar! "Lipitul" chirostelor (intotdeauna cu branza sarata) si a coltunasilor (cu toate celelate tipuri de umpluturi) a fost probabil prima munca pe care am invatat s-o fac pe la 4 - 5 ani, in bucatarie (trucul presarii cu furculita nu se inventase inca pe atunci... ). Minunata si reteta si prezentarea (cu introducere cu tot!)

Andra_Constantinescu 1

10.03.2018, 20:03

Imi plac!

Ina 1

10.03.2018, 20:47

n-am mancat, dar sigur sunt bune

Rocsi 1

10.03.2018, 21:11

Va multumesc mult pentru toate aprecierile! Sunt foarte bune, eu nu mai mananc de cativa ani branzeturi sarate, dar in copilarie devoram chirostele cand ne facea mama. Sunt foarte bune. Incercati reteta, nu o sa va para rau!

Adi 1

10.03.2018, 21:20

Bune!

diaconta 1

10.03.2018, 23:52

Foarte faine

Spiridus 1

11.03.2018, 00:36

Mamei ii plac foarte mult! 🤗

Valclaudia 1

11.03.2018, 06:52

servesc si eu sa gust preparatul tau, atat de apetisant si atat de frumos prezentat!

Gherca Daniela 1

11.03.2018, 09:47

Eu din copilarie stiu de varianta cu branza dulce, nu am mancat pana acum cu branza sarata, dar cred ca sunt foarte gustoase!

mirela0911 1

11.03.2018, 10:36

Nu am mancat niciodata dar as servi cu mare pofta si 2 portii!

elucubratiiculinare 1

11.03.2018, 18:14

ma invit si eu la masa

Rocsi 1

11.03.2018, 19:20

Va multumesc mult pentru toate aprecierile!

Ksenya 1

12.03.2018, 09:43

arata tare bine!

-Marius- 1

12.03.2018, 15:19

Rocsi 1

12.03.2018, 19:51

Multumesc mult!

Razvan Constantinescu 1

21.03.2018, 14:38

ceacanaule 1

21.03.2018, 18:34

trebuie sa fie super

Rocsi 1

21.03.2018, 19:01

Va multumesc mult!

Alexya18 1

22.03.2018, 16:23

Arata bine, si nu pare deloc complicat..de incercat!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Zucchini in stil mediteranean