Aperitiv cornulete cu salam si felii de cascaval

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2017 | 4374 vizualizari

COMENTARII (24)

RODIMUR 1

25.04.2017, 10:58

Apetisant! Aș gusta și eu...!

miki_a 1

25.04.2017, 10:59

-uțele sunt servite!

reisnaor_2006 1

25.04.2017, 11:03

o bunatate

Rahela Velicu 1

25.04.2017, 11:15

Multumesc, fetele!

Bya Ralu 1

25.04.2017, 11:40

bune

Rahela Velicu 1

25.04.2017, 11:48

Bunica 1

25.04.2017, 11:59

Grozave pentru micul dejun sau pachețel!

Rahela Velicu 1

25.04.2017, 12:12

Asa este!

mirela0911 1

25.04.2017, 12:26

Sunt perfecte pentru pachetel!

Rahela Velicu 1

25.04.2017, 12:36

Sunt perfecte si pentru o gustarica intre mese

Meea 1

25.04.2017, 14:02

Waaw ce bune sunt 😍

oanapl 1

25.04.2017, 14:24

Bune tare!

CameliaR 1

25.04.2017, 14:58

Ce bune!

Rahela Velicu 1

25.04.2017, 15:43

Constelatialeu 1

25.04.2017, 16:39

daca-s fierbinti vreau si eu...

Valclaudia 1

25.04.2017, 18:39

tare bune cred ca sunt!

MotanLaOale 1

25.04.2017, 19:22

Rahela Velicu 1

25.04.2017, 20:22

Rocsi 1

25.04.2017, 21:11

Eu nu sunt mancatoare de salam, dar daca pun niste muschiulet file, mananc multe cornulete din astea!

Rahela Velicu 1

25.04.2017, 21:41

stefy_a 1

26.04.2017, 08:20

foarte bune!

Rahela Velicu 1

26.04.2017, 09:13

dantes 1

29.04.2017, 10:32

Bune!

Rahela Velicu 1

01.05.2017, 10:30

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv