Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2017 | 5573 vizualizari

COMENTARII (23)

Oana 1

14.11.2017, 15:31

Mmm, foarte bun! Ce bine arata!

mena29 1

14.11.2017, 16:13

Laurici, vin la tine la o felie de tarta! Mai ai?

laura_n 1

14.11.2017, 16:35

Menucule, sa vii ca eu te primesc cu drag! Si cu niste cornulete, ca tarta nu mai avem )

miki_a 1

14.11.2017, 16:36

Foarte apetisantă!

xana 1

14.11.2017, 16:39

Delicioasa

Ancutsa 1

14.11.2017, 16:51

Foarte gustoasa!

Lau 1

14.11.2017, 16:53

gustoasa

mena29 1

14.11.2017, 17:08

Laurici, cu dinalea albe ce contin hipoclorit? )

elucubratiiculinare 1

14.11.2017, 17:33

yammy

RODIMUR 1

14.11.2017, 17:39

Foarte gustoasă!

MotanLaOale 1

14.11.2017, 18:04

buna buna

Bunica 1

14.11.2017, 18:16

Rahela Velicu 1

14.11.2017, 18:42

madi_marin 1

14.11.2017, 19:12

mmm....ce bine arata!

Andra_Constantinescu 1

14.11.2017, 20:06

Arată minunat!

Rocsi 1

14.11.2017, 20:57

Faina ti-a iesit!

katty 1

14.11.2017, 22:28

Super!

-Licurici- 1

15.11.2017, 08:06

Foarte buna!

kytz 1

15.11.2017, 09:35

Foarte faină și apetisantă!

mirela0911 1

15.11.2017, 10:57

Si mie imi plac tartele sarate!

dantes 1

15.11.2017, 16:55

Super!

laura_n 1

16.11.2017, 10:00

Multumesc frumos tuturor pentru aprecieri!

oanapl 1

11.12.2017, 22:55

Waw! Ce apetisantă este!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci,vinete si ardei copt