Aperitive la minut

de Laly in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2010 | 7094 vizualizari

 

Si pentru ca am avut musafiri neasteptati,am pregatit ceva rapid.Pentru reteta de gogosele trebuie sa-i multumesc Inei.

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplut gogosile:
  • 2 bucati macrou afumat
  • 1 cutie icre
  • 300 gr branza telemea
  • 1 ceapa mai micuta
  • 1 lamaie
  • 1 ardei capia rosu
  • 2 linguri smantana
  • sare,piper
  • 2-3 rosii
  • 1 lingura unt
  • Pentru gogosele:
  • 125 gr faina
  • 1oo ml ulei
  • 250 ml apa
  • 3 oua
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive la minut:

Gogosi:apa se amesteca cu uleiul si praful de sare.Se pune pe foc si se da in clocot.Se adauga toata faina odata si se mesteca bine pana se incorporeaza,si se formeaza un aluat tare.

Se lasa apoi la racit.Cand este rece se adauga ouale unul cate unul,mestecand bine dupa fiecare.Cu o punga de ornat se fac gogosele,care se pun in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt.

Se coace la foc mare la inceput,apoi se da focul mic.Se lasa pana se rumenesc usor deasupra.Se lasa apoi la racit.

Se amesteca pestele ales de oase cu untul,1 lingura zeama de lamaie si ceapa data pe razatoarea mica,pana devin pasta.

Branza se amesteca cu smantana,si se mixeaza pana devine o pasta.Daca branza nu este foarte sarata se mai asauga sare si piper dupa gust.

Se umplu gogoselele cu pasta de branza,pasta de peste si cu icrele.Se orneaza cu ardei gras,lamaie si rosii.

 

COMENTARII (29)

epurasha2bb 1

11.08.2010, 17:50

sunt super , ceva asemanator am facut si eu la ziua Deei, abia astept sa primesc aparatul inapoi sa va arat pozele! dar imi place foarte mult umplutura ta , au am facut o pasta de branza cu ardei.5f

elena1988 1

24.02.2011, 09:51

babi5 1

14.12.2014, 15:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!