Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2010 | 4496 vizualizari

 

Aveam ceva resturi de ardei si nu stiam ce sa fac cu ei....cand mi-a venit ideea asta.

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei (eu am avut 3 capia si 2 grasi)
  • 250 g branza de vaci
  • 250 g telemea de vaca
  • 2 oua
  • 2-3 linguri cu smantana
  • ulei de masline
  • marar uscat
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor:

Taiem capacelele la ardei, ii curatam de seminte si nervuri , ii spalam si ii lasam la scurs.

Separat preparam crema de branza: amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare apoi adaugam ouale, smantana,mararul,cimbrul,busuiocul si amestecam bine.Se obtine o pasta cremoasa.Condimentam cu sare si piper si amestecam bine.

Umplem ardeii cu crema de branza,astupam cu capacelele , ungem fiecare ardei in parte cu ulei de masline,ii asezam intr-un vas de yena  si dam la cuptor pentru circa 15-20 min.

Lasam sa se racoreasca si servim cu smantana.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor 61682
retete culinare - Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor 61683
retete culinare - Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor 61684
retete culinare - Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor 61685
retete culinare - Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor 61686
retete culinare - Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor 61687
retete culinare - Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor 61688
retete culinare - Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor 61689
retete culinare - Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor 61690

COMENTARII (46)

nadina73 1

14.11.2010, 11:23

mama ce vulcan vorba lui sylvia5f

Bucataras Medi 1

14.11.2010, 17:28

Nadina, pup si multumesc.........

ionix 1

14.11.2010, 17:28

vaaaaaaaaaaaai, cum arata... bravo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55