Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Oana in Pui, 2 Iun 2013 | 3836 vizualizari
Tabita _ 1
Bunica 1
Ce bunatati ai facut Oana!
iry-gabriela 1
destul de migalos dar cred ca merita
La Ancuta 1
am fost pe acelasi gand. Eu am facut pulpe umplute cu branza de capra
simona72 1
Fff bun...si eu umplu un pui intreg asa...pe sub piele cu un amestec de brinza.Delicios!!!!
Merisor 1
Imi place combinatia, cred ca am sa incerc si eu!
MotanLaOale 1
Oana 1
Ma bucur ca va place! E foarte buna combinatia!
Rocsi 1
danakarin 1
La favorite cu ea!
Sim0na 1
Interesanta combinatie!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 21:30
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
ieri la 16:14
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Constelatialeu
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!