Bacon,apple and parmesan stuffed roast pork

de JustLoveCookin in Porc, 28 Dec 2010 | 4553 vizualizari

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

28.12.2010, 20:30

Arata grozav....de nota 20!!!! La Multi Ani!

diaconta 1

28.12.2010, 20:34

minunat n-am auzit pana acum de "umar de porc"

Rocsi 1

28.12.2010, 20:37

extraordinar

ionix 1

28.12.2010, 20:37

wow... wow... woooow

mamaieelena 1

28.12.2010, 21:18

e super arata extrem de apetisant chiar daca sunt satula de fripturi din asta tot as manca la multi ani de anul nou

Sylvia 1

28.12.2010, 21:45

Super arata

tanyapatap 1

28.12.2010, 21:47

Dana_Retetegg 1

28.12.2010, 21:58

super

Mitinita 1

28.12.2010, 22:14

MIUTA 1

28.12.2010, 23:10

suuuper

Miha 1

28.12.2010, 23:25

Excelent!

LUK 1

28.12.2010, 23:41

super super

JustLoveCookin 1

29.12.2010, 03:02

Multumesc tuturor!! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!

JustLoveCookin 1

29.12.2010, 03:06

Diaconta,sa stii ca nici eu nu am auzit denumirea asta,insa in toate limbile in care am cerut umar de porc,mi-au dat.Nu stiu sincer cum se numeste in romana,de aceea m-am uitat pe internet si am vazut in multe site-uri denumirea umar de porc,(care ar si si traducerea mot-a-mot) asa ca m-am gandit ca sunt doar eu un pic in afara subiectului. Recunosc,nu reusesc sa disting un tip de carne de altul...Imi place insa sa o gatesc... Am incredere in voi,veti sti sigur ce sa alegeti sa va iasa o friptura extraordinara,dupa cate bunataturi am vazut pe site...

Sidy 1

29.12.2010, 06:49

Minunat

Lizicat 1

29.12.2010, 09:51

Felicitari! Arata fantastic, iar combinatia de carne cu fructe este minunata. 5f

diaconta 1

29.12.2010, 10:13

Multumesc pentru informatii,pana la urma ideea este interesanta si importanta si fiecare o adapteaza preferintelor sale culinare.Inca o data felicitari,arata intr-un mare fel

JustLoveCookin 1

29.12.2010, 10:43

Multumesc ,draga mea!! asa e fiecare adapteaza retetele dupa propriul gust.Asa apar mereu retete imbunatatite.

catty 1

29.12.2010, 10:45

e bun dar fara mere

lia maria 1

29.12.2010, 10:47

minunata fripturica

Cris2711 1

29.12.2010, 11:40

JustLoveCookin 1

29.12.2010, 17:45

Tocmai spuneam,fiecare modifica dupa propria placere.Nici eu nu ma dau in vant dupa combinatii de dulce cu sarat, insa roast-ul asta eu intai l-am gustat la cineva, si placandu-mi foarte mult,am cerut reteta si l-am facut.Ma rog,e o friptura care se pune pe masa de Craciun in Italia destul de des,si italienii sunt super traditionalisti,mai ales in nord, unde locuiesc eu.Nu intalnesti des combinatii de dulce cu sarat.Insa merele nu lasa un gust dulce,ci mai mult acrisor.E chiar bun..

JustLoveCookin 1

29.12.2010, 17:46

Multumesc,Lia si Cris ! Sarbatori fericite si un an nou minunat va urez !

Ubulika 1

29.12.2010, 19:11

Cris2711 1

29.12.2010, 19:14

Sarbatori fericite,mersi pentru urari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor