Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Pastele se curata,eviscereaza, spala ,usuca cu servetele absorbant.
Se taie in doua pe lungime.
Tigaia dry cooker se pune la incins.
Punem pestele in tigaie ei-l lasam cate4-5 minute pe fiecare parte.
Gnochii se pun la fiert in apa cu sare timp de 2 minute.
Se scot intr-o strecuratoare si se lasa la scurs cateva minute.
Intr-o tigaie nonaderenta punem uleiul si prajim gnochi in tigaia incinsa pana se rumenesc usor.
Pe farfurie punem pestele si gnocchi pe care-i condimentam dupa gust.
Eu i-am condimentat cu sare,piper si ierburi aromatice,iar deasupra am pus o lingura de branza"Grana Padano"rasa.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult