Bilute de cascaval la cuptor

de LUK in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2011 | 5398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1ou
  • 50-60gr cascaval
  • 2 cartofi de marime medie
  • sare,piper dup agust
  • 2 catei de usturoi
  • o crenguta mica de patrunjel
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de cascaval la cuptor:

 Cartofii se fierb foarte bine in coaja.Se racesc,se curata se rad pe razatoarea mica.Se pun intr-un castron.In acelasi castron punem cascavalul ras pe razatoarea mica,patrunjelul tocat marunt,cateii de usturoi curatati si dati pe razatoarea mica,oul,sare si piper.Amestecam bine toate ingredientele si facem bilute pe care le tavalim prin pesmet.Asezam bilutele in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptorul preincalzit la foc mediu(145 de grade)cca o jumatate de ora..pana se rumenesc..

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu sunca si branza