Bircher-Benner Müesli

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 13 Dec 2014 | 591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri cereale integrale
  • 1 lingura suc proaspat de lamaie
  • 2 linguri iaurt gras
  • 200 grame mar acrisor, ras
  • seminte si nuci
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bircher-Benner Müesli:

Cerealele se inmoaie peste noapte in 4 linguri de apa, la frigider.

A doua zi se amesteca cu restul ingredientelor si se consuma.

 

 

TIPS-URI

1

De obicei face parte dintr-un mic dejun mai extins care include o felie de paine unsa cu unt si gem si o Cafe Renverse (cafea cu foarte mult lapte)

COMENTARII (8)

Gherca Daniela 1

13.12.2014, 21:24

mirela0911 1

14.12.2014, 11:11

Pushaa 1

14.12.2014, 11:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!