Brinza telemea facuta in casa

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 28500 vizualizari

COMENTARII (35)

Angelina_Elena 1

23.09.2012, 18:25

Branzica facuta in casa este mult mai gustoasa si mai sanatoasa!

Angelina_Elena 1

23.09.2012, 18:26

portiadelumina 1

23.09.2012, 18:27

Când mă gândesc că am asitat la acest proces toată copilăria mea. Şi nu doar că am asitat, am făcut deseori acest lucru. Atunci se folosea cheagul de burtă.
Şi da, gustul de telemea e extraordinar şi când e proaspătă brânza şi când e veche.

Merisor 1

23.09.2012, 18:32

Da, Padre, si mama mea folosea cheag de burta, dar acum e mai la indemana sa-l cumpere.
Oricum este branza adevarata ce a facut Gusti.

diaconta 1

23.09.2012, 18:34

No,ca ma panicasem cand ai zis ca "ti-ai luat o seringa mica si iata-te in bucatarie......"
De spaima am vrut sa nu mai citesc,ca poate ai gresit titlul retetei si eu,ca o fata cuminte ce sunt, n-am vrut sa ma invat la prostii
Bine c-am avut curaj sa citesc mai departe)))))
Faina branza ti-a iesit,amu' o sa-i faci concurenta Sim0nei

MotanLaOale 1

23.09.2012, 18:39

Buna branza talemea proaspata

Panacris 1

23.09.2012, 18:47

Buna branzica preparata in casa

Bunica 1

23.09.2012, 18:50

A fost foarte buna!

Laly 1

23.09.2012, 18:54

Adevarul este ca nimic nu este mai bun ca ceea ce praparam cu mana noastra.Iar telemeaua facuta in casa este nemaipomenita.Felicitari Bos

Oana 1

23.09.2012, 18:57

Mmm, cat de buna e!!!

Miha 1

23.09.2012, 19:05

Eu foarte tare m-am speriat cand am citit " iata-ma in bucatarie cu 4 litri de lapte de vaca in fata" Credeam ca ai vrut sa-ti faci tenul frumos.

Bucataras 1

23.09.2012, 19:05

Ideea este ca se face atit de simpluuuu

Rocsi 1

23.09.2012, 19:08

Super

diaconta 1

23.09.2012, 19:13

Miha,mai o tzara si-i ajungea sa faca baie ))
Bagi de seama cum nu se baga el in sperieciunile noastre ?

Miha 1

23.09.2012, 19:16

Daaa... ne cam ignora.

diaconta 1

23.09.2012, 19:19

Miha,inca-i bine ca si-a facut branza)
Ca in articolul "la Piata" a zis ca a cumparat" o branza mai grasa,de...vaca si una slaba si tare ...de capra")))))))
Asta cum i-o fi iesit?asa mai ...molicica?

Panacris 1

23.09.2012, 19:19

Dia

Bya Ralu 1

23.09.2012, 19:31

ce bun!!!vreau si eu sa pap cu putina ceapa rosie,cu 1 rosie: ce bun

Miha 1

23.09.2012, 19:40

Cre ca i-o iesit asa... numa buna de luat in mana.

diaconta 1

23.09.2012, 19:45

Miha )))

scortisoara 1

23.09.2012, 19:59

branza de casa e cea mai buna!

mamaieelena 1

23.09.2012, 20:56

buna,excelenta

Lau 1

23.09.2012, 20:59

adry88 1

23.09.2012, 21:12

foarte buna mai ales k e facuta in casa

mirela0911 1

23.09.2012, 22:12

Buna, foarte buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bulgarasi