Bulion preparat in casa

de Sidy in Bulion, 24 Aug 2010 | 10422 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

24.08.2010, 20:25

imi place..sunteti toate niste gospodine pe aici

laura 1

24.08.2010, 22:35

Sidy, ce bine ca te-am gasit, ca am multe intrebari pentru tine! (eu sunt ”foarte incepatoare” in bucatarie) ..
Maine fac primul meu bulion.
1. in primul rand, imi place foarte mult ca nu adaugi conservanti, sare sau ulei, asa vreau sa fac si eu. deoarece nu am beci, sticlele le voi tine in casa cu mine, in camara... crezi ca in acest caz trebuie sa le mai dau un clocot in vas cu apa dupa ce le pun dopul, sau nu e nevoie?
2. merge si sa tai rosiile si sa le dau direct prin masina, fara prefierbere?
3. tu cate kg de rosii ai avut? e adevarat ca la 10 kg de rosii ies circa 5 litri de suc?
4. daca in loc de dopuri o sa leg sticlele cu celofan, este posibil sa se umfle si sa se rupa?
sper sa ai rabdare sa raspunzi, multumesc de pe acuma.
cand o sa fiu experta in conserve, o sa dau si eu sfaturi, promit!

Sidy 1

25.08.2010, 15:55

Laura scumpa am sa-ti raspund cu mare placere la intrebari....
1- sticlele , astfel preparate cum am spus le tin in camara un an de zile( numai sa ajunga)
2- rosiile eu le tai si apoi le fierb- asa fac eu dar nu inseamna ca nu se poate face si altfel( dar nu raspund de consecinte)
3 - Din 10 kg rosii iti vor iesi intr-adevar 5 l de bulion....
4 - nu am incredere de loc in sticlele cu celofan...se poate crapa celofanul si se strica bulionul.....
Daca nu esti lamurita cu ceva, am sa-ti raspund cu mare placere....
Bafta si asteptam poze cu rezultatul....

Bucataras Medi 1

25.08.2010, 23:12

ce frumos arata..........la iarna stiu ce camara sa atac......hahaha..........................

Corinuta 1

26.08.2010, 14:41

Sidy, vin la tine......

diaconta 1

10.08.2011, 08:37

bravo Sidy interesanta reteta
noi le dam mai intai prin masina si apoi le fierbem,e delicios

Lau 1

10.08.2011, 08:46

felicitari

MIUTA 1

10.08.2011, 13:30

Foarte frumos o adevarata gospodina

alinutzika 1

10.08.2011, 13:56

aziz 1

10.08.2011, 15:27

Perfect!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bulion aromat cu ardei