Carnati de casa

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 21 Ian 2012 | 6954 vizualizari

 

Cam tarziu cu reteta...carnati nu mai am dar daca e nevoie mai fac si pt voi.

 

INGREDIENTE

  • 3kg carne porc(pulpa)
  • 3kg carne vita(pulpa)
  • 4capatani usturoi
  • 2 linguri sare
  • 1lingura boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 2lingurite ardei usturat
  • 1lingurita piper
  • 1lingura cimbru
  • apa
  • mate de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Carnea de porc o tocam dupa care o punem intr-un lighean mai mare.La fel procedam si cu cea de vita dupa care o punem peste cealalta in lighean.

Usturoiul il curatam ,il pasam si il punem peste carne,punem si restul de condimente,iar ardeii usturati ii dam prin masina de cocat(ardeii trebuiesc uscati).

Amestecam totul ; vom pune putin cate putin apa,cam o jumatate de cana.

Dupa ce compozitia de carne a fost amestecata bine umplem matele.

O data terminati carnatii ii dam undeva la rece,agatati pe un bat.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mihaelaM 1

23.04.2012, 00:18

cu mare drag Cocolina draga insa la urmatori ca astia i-am terminat

Bya Ralu 1

05.12.2012, 00:09

bun

mihaelaM 1

06.12.2012, 00:41

Te poftesc la masa draga Bya

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa in sos de rosii