Carnati de casa

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 21 Ian 2012 | 4140 vizualizari

 

Cam tarziu cu reteta...carnati nu mai am dar daca e nevoie mai fac si pt voi.

 

INGREDIENTE

  • 3kg carne porc(pulpa)
  • 3kg carne vita(pulpa)
  • 4capatani usturoi
  • 2 linguri sare
  • 1lingura boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 2lingurite ardei usturat
  • 1lingurita piper
  • 1lingura cimbru
  • apa
  • mate de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Carnea de porc o tocam dupa care o punem intr-un lighean mai mare.La fel procedam si cu cea de vita dupa care o punem peste cealalta in lighean.

Usturoiul il curatam ,il pasam si il punem peste carne,punem si restul de condimente,iar ardeii usturati ii dam prin masina de cocat(ardeii trebuiesc uscati).

Amestecam totul ; vom pune putin cate putin apa,cam o jumatate de cana.

Dupa ce compozitia de carne a fost amestecata bine umplem matele.

O data terminati carnatii ii dam undeva la rece,agatati pe un bat.Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Carnati de casa 141761
retete culinare - Carnati de casa 141762
retete culinare - Carnati de casa 141763
retete culinare - Carnati de casa 141764
retete culinare - Carnati de casa 141765

COMENTARII (21)

mihaelaM 1

23.04.2012, 00:18

cu mare drag Cocolina draga insa la urmatori ca astia i-am terminat

Bya Ralu 1

05.12.2012, 00:09

bun

mihaelaM 1

06.12.2012, 00:41

Te poftesc la masa draga Bya

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55