Cartofi copti cu camembert si mac

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 6873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi, curatati si taiati in bucati mari
  • 250 gr camembert, taiat in felii groase
  • sucul si coaja de la 1 portocala
  • 1 lingura seminte de mac
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu camembert si mac:

Se incinge cuptorul la 180°C.Se pun bucatile de cartofi intr-un bol, se toarna 1 lingura ulei de masline deasupra, se condimenteaza dupa gust si se amesteca.Se pun cartofii intr-un vas termorezistent si se aranjeaza camembert-ul deasupra lor.

Peste camembert si cartofi se presara coaja rasa de portocala si se toarna sucul de portocale.Se presara totul cu seminte de mac.

Se da la cuptor si se coace 30 minute sau pana cand cartofii sunt facuti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu camembert si mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu-briosa cu cartofi si brocolli