Cartofi cu copanele la cuptor

de Rahela Velicu in Pui, 1 Oct 2017 | 2591 vizualizari

COMENTARII (22)

Bunica 1

01.10.2017, 17:39

Ce buni!

RODIMUR 1

01.10.2017, 17:45

Foarte gustos!

Rahela Velicu 1

01.10.2017, 17:52

Multumesc!

mirela0911 1

01.10.2017, 17:55

Tare buna mancare!

diaconta 1

01.10.2017, 18:03

Mancare de Duminica in familie

Rahela Velicu 1

01.10.2017, 18:11

Da, asa este! Va multumesc!

Rahela Velicu 1

01.10.2017, 18:11

katty 1

01.10.2017, 18:45

MotanLaOale 1

01.10.2017, 18:55

Rahela Velicu 1

01.10.2017, 18:56

Merisor 1

01.10.2017, 19:02

Papa bun!

Anett 1

01.10.2017, 19:43

super!

Constelatialeu 1

01.10.2017, 21:26

Bune

Rahela Velicu 1

01.10.2017, 22:04

Multumesc!

Rahela Velicu 1

01.10.2017, 22:04

-Licurici- 1

02.10.2017, 08:43

Foarte buna!

Rahela Velicu 1

02.10.2017, 12:32

dantes 1

02.10.2017, 14:42

elucubratiiculinare 1

02.10.2017, 18:41

Rocsi 1

02.10.2017, 20:16

Simplu dar bun!

Rahela Velicu 1

02.10.2017, 20:35

Multumesc!

Rahela Velicu 1

02.10.2017, 20:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana si cartofi