Cartofi la cuptor, cu cascaval afumat si verdeata

de Adi in Mancaruri de legume, 9 Dec 2017 | 8357 vizualizari

COMENTARII (23)

RODIMUR 1

09.12.2017, 17:31

Delicioși!

Rahela Velicu 1

09.12.2017, 17:42

Foarte buni!

Auras12 1

09.12.2017, 18:26

Deliciosi!

xana 1

09.12.2017, 18:54

Super buni

vasimur 1

09.12.2017, 19:18

katty 1

09.12.2017, 19:23

Deliciosi!

Rocsi 1

09.12.2017, 19:50

Chiar niste cartofi la cuptor am servit si noi asta seara, doar ca in varianta de post! Dar sunt tare buni si cei cu cascaval, eu stiu!

MotanLaOale 1

09.12.2017, 19:58

buni buni

Adi 1

09.12.2017, 20:31

Multumesc frumos!

Ancutsa 1

09.12.2017, 20:59

Tare buni!

oanapl 1

09.12.2017, 21:31

Ce bine arata!

mirela0911 1

09.12.2017, 22:35

Ce apetisanti sunt!

Valclaudia 1

10.12.2017, 07:13

asa ne plac si noua

kytz 1

10.12.2017, 08:15

Foarte buni, servițiacum cu murături!

Catalina L 1

10.12.2017, 11:16

deliciosi

-Licurici- 1

11.12.2017, 08:54

mmm... cum arata!

anca_rm 1

11.12.2017, 10:02

excelent

dantes 1

11.12.2017, 13:14

Buni!

Ancutsa 1

11.12.2017, 14:42

Ce buni sunt, mai ales cu crusta aceea de cascaval!

Ancutsa 1

11.12.2017, 14:45

Acum am vazut ca am mai trecut o data pe aici dar daca sunt buni, ce sa fac, mai cer o portie!

-Marius- 1

11.12.2017, 17:31

Geanina87 1

12.12.2017, 08:18

Renataedina 1

17.12.2017, 11:24

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu usturoi, rozmarin si patrunjel - la cuptor