Cartofi noi cu cimbru de camp

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2011 | 1407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • o ceapa
  • un ardei kapia
  • sare,piper,boia
  • cimbru de camp
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu cimbru de camp:

Se pune ceapa taiata fin la calit in ulei.Se adauga si ardeiul taiat cubulete.Dupa cateva minute se pune o lingura de boia,se amesteca repede si se pune un pahar de apa sa nu se amarasca boiaua.

Se adauga cartofii curatati,spalati si taiati cubulete.Se condimenteaza cu sare,piper si se completeaza cu apa atat cat sa nu treaca peste cartofi.Cine doreste poate pune si o lingurita de vegeta.

Se lasa la fiert la foc mic cca 40 minute pana scade apa si se formeaza un sos.

Cimbrul de camp se curata,se spala si se toaca marunt.

Se adauga cimbul in mancarea de cartofi si se lasa pe foc inca cateva minute amestecand usor.

Cartofii vor avea o aroma deosebita daca folosim cimbru de camp.

Se servesc asa simplu cu salata de orice fel.

Noi i-am servit alaturi de carne de porc in sos.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi noi cu cimbru de camp 110679
retete culinare - Cartofi noi cu cimbru de camp 110680
retete culinare - Cartofi noi cu cimbru de camp 110681
retete culinare - Cartofi noi cu cimbru de camp 110682
retete culinare - Cartofi noi cu cimbru de camp 110684
retete culinare - Cartofi noi cu cimbru de camp 110686
retete culinare - Cartofi noi cu cimbru de camp 110687
retete culinare - Cartofi noi cu cimbru de camp 110688
retete culinare - Cartofi noi cu cimbru de camp 110689

COMENTARII (22)

mirela0911 1

17.06.2011, 18:16

buni cartofii

Sylvia 1

17.06.2011, 20:07

wow ce combinatie reusita tare imi plac cartofii noi

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:09

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21