Catelush Alunush

de epurasha2bb in Mancare copii, 17 Apr 2010 | 4859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -un biscuite moale bio cu gust de alune din care vom decupa osul;
  • -o ceasca de orez alb cu bob lung;
  • -zahar pudra,
  • cacao pudra
  • pt.decor-2 linguri de alune coapte si pisate pt.decor;-putina inghetata du vanilie-ciocolata pt.decor;
  • -1 cescuta de lapte;
  • -1 lingurita zahar alb;
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Catelush Alunush:

Se fierbe orezul in apa simpla pana ce scade de tot apa dar fara sa se prinda de craticioara.Spre sfarsit se adauga laptele in care am topit o lingura de zahar inainte si se lasa sa se absoarba bine de orez.Apoi orezul se lasa sa se raceasca si apoi se modeleaza in forma de catel.Se presara desupra alunele pisate, pudra de zahar si cacao pe rand cu o strecuratoare, se face nasul cu un punct rosu cu sirop de capsuni, se decupeaza un os din biscuitele moale si se fac 2 -3 bilute de inghetata acestea sugerand mancarea catelului.Se servesc impreuna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Catelush Alunush" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola