Ceafa de porc cu lutita

de epurasha2bb in Porc, 27 Iul 2010 | 7189 vizualizari

COMENTARII (30)

epurasha2bb 1

27.07.2010, 20:48

ce am papat asta seara !acum burtica de iepuras sta in sus umflata !

gaby_duceag 1

27.07.2010, 21:04

Ce frumos ai asezat piureul ala. E apetisanta rau portia asta

ela 1

27.07.2010, 21:06

ela 1

27.07.2010, 21:09

Gaby....doar cap si maini mai ai? ah,si codite

epurasha2bb 1

27.07.2010, 21:22

ei lasa mai lea ca are si boneta de bucatar si ..castron!e simpatica ce sa mai!

ela 1

27.07.2010, 21:23

ea e simpatica oricum

Rocsi 1

27.07.2010, 21:25

Sylvia 1

27.07.2010, 21:25

Excelent arat super interesanta reteta ma prezint si eu cu nu conteaza ca e seara, super ai aranjat

rivka 1

27.07.2010, 21:40

buna mancare, eu nu prea consum(foarte rar) porc dar imi place mai mult ceafa facuta in unt nu in ulei dar asta e chestie de gusturi.
buna buna,,,

gaby_duceag 1

27.07.2010, 21:52

Ela)))))atat a mai ramas din mine))))))).

rivka 1

27.07.2010, 21:56

ce faci gaby de ce nu esti online si pe mess

epurasha2bb 1

27.07.2010, 21:57

multumesc fetelor! rivka nu suna rau ce zici tu, ia sa pui reteta sa fac si eu! si eu pap rar porc , mai mult fac pentru sot dar imi place la gust

ela 1

27.07.2010, 21:59

Gaby bine ca a ramas partea cea mai importanta

gaby_duceag 1

27.07.2010, 22:00

elaaa!!!!! vrei sa-l intreb pe Cezar daca-ti da dreptate? )))))))))))))

ela 1

27.07.2010, 22:05

Gaby...cred ca partea cealalta e la Cezar ramasa....avea nevoie el....

rivka 1

27.07.2010, 22:12

deci epurila eu numai asa fac ceafa de porc altfel sincer mi se pare ca stric carnea de pomana, daca e la tigaie si nu la gratar: o prajesti in unt si pe o parte si pe alta, intr-o ligura mare acolo sa isi lase sosul bine sa fie, si chiar la sf ultimele minutele pui vinul lasi sa sfaraie acolo bine sa se faca sosul bun si gata, nu o lasi sa se arda carnea de porc ceafa ii buna sa fie asa suculenta , sincer poate e mai plin de colesterol, grasime dar e mai gustoasa asa in unt.

epurasha2bb 1

27.07.2010, 22:20

rivka imi faci pofta si doar ce am mancat! data viitoare jur pe rosu ca asa fac!

mena29 1

27.07.2010, 22:59

Epu,e o bunatate ce ai facut tu acolo,vreau si eu o portie ca salivez deja

Bunica 1

27.07.2010, 23:12

Iutita o fac foarte des, noi spunem mujdei de rosii. Ce ai facut e foaaaaarte bun !dar.....bomba calorica......Eu sa-ti spun drept salivez , dar nu cer

nadina73 1

28.07.2010, 01:16

direct la favo trebuie incercat acest sos minunat,super

yafa 1

28.07.2010, 01:52

Ce fain arata, pot sa pun 6 furculite? stii de ce? ca pe una o iau inapoi ca sa fur un pic din bunatatea asta!

Ina 1

28.07.2010, 08:15

Julie 1

28.07.2010, 09:31

Daca Bunica se fereste de bombe ...calorice, eu nu! Vreau o portie mare!!

epurasha2bb 1

28.07.2010, 10:06

multumesc fetelor! Buni lasa ca pt.voi e doar virtual dar eu am papat bomba calorica de unde si burtica de iepuras rotunjita in sus la soare!

Sidy 1

28.07.2010, 16:00

O bunatate !!! Toate furcile ti le dau !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon