Chec cu mere

de reisnaor_2006 in Prajituri, 27 Apr 2014 | 3032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • zahar-200 gr
  • ulei- 100 ml
  • faina- 400 gr
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 2 mere
  • 1 lg de cacao
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu mere:

Se bat ouale cu zaharul pana se topeste zaharul si devine o compozitie mai groasa, se incorporeaza uleiul, faina , praful de copt, zaharul vanilat si esenta de rom, se pune intr-o forma de chec unsa si tapetata, se lasa putina compozitie pe care o amestecam cu o lg de cacao si pe care o turnam peste merele pe care le-am curatat, spalat si taiat in felii apoi le-am asezat peste compozitie, iar peste mere turnam compozitia ramasa si amestecata cu cacao

Pofta buna.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec cu mere 314109
retete culinare - Chec cu mere 314110
retete culinare - Chec cu mere 314111
retete culinare - Chec cu mere 314112
retete culinare - Chec cu mere 314113
retete culinare - Chec cu mere 314114
retete culinare - Chec cu mere 314115
retete culinare - Chec cu mere 314116
retete culinare - Chec cu mere 314117
retete culinare - Chec cu mere 314118

COMENTARII (8)

Bunica 1

27.04.2014, 18:12

Am facut eu si e o bunatate!Este pufos si putin umed.......................mmmmm!

MotanLaOale 1

27.04.2014, 18:41

Rocsi 1

27.04.2014, 18:45

Mmm chiar imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55