Chec simplu

de MonaMimi in Dulciuri, 30 Noi 2013 | 1543 vizualizari

 

reteta preluata de pe internet

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1,5 pahar de zahar
  • 1 pahar iaurt
  • 200 g margarina( rama)
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 esenta de portocale
  • 2 pahare de faina
  • 1 plic zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec simplu:

Batem ouale cu zaharul pana devin spuma albicioasa,adaugam iaurtul amestecam bine ,apoi punem margarina topita,esenta de portocale si bicarbonatul stins.

Amestecam totul bine ,adaugam  faina si amestecam pana la omogenizare.

Punem aluatul in doua forme de chec  punem tavile in cuptor la foc mediu 25-30 minute sau facem testul cu scobitoarea.

Cand inca este cald il pudram cu zahar si lasam la racit cateva ore.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec simplu 281611
retete culinare - Chec simplu 281612

COMENTARII (5)

MonaMimi 1

30.11.2013, 18:51

Rocsi 1

30.11.2013, 20:03

Bun bun

MonaMimi 1

30.11.2013, 20:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D