Cheesecake copt

de anca_rm in Dulciuri, 6 Mai 2015 | 488 vizualizari

 

Nu stiu ce sa va zic doar ca e bun si merita facut daca aveti branza .

 

INGREDIENTE

  • Pt crusta:
  • -200 gr biscuiti
  • -50 gr unt
  • -50 ml lapte
  • Pt umplutura:
  • -750 gr branza
  • -200 ml smantana
  • -1 lingurita nucsoara
  • -coaja de la o lamaie
  • -100gr zahar
  • -3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake copt:

Intr-o forma de tort cu pereti detasabili cu diametru de 20 cm asezam hartie de copt.

Biscuitii ii macinam cu robotul sau ii zdrobim cu sucitorul si ii amestecam bine cu untul care trebuie sa fie la temperatura camerei si laptele . Eu i-am amestecat in vasul robotului.

Turnam biscuitii in tava si cu spatele unei linguri presam bine pe toata suprafata .

Branza o amestecam bine cu smantana , zaharul , ouale , nucsoara si coaja de lamaie si o turnam peste biscuitii.

Nivelam si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 1 ora.

Se poate sa crape usor la suprafata dar nu are nimic.

Opriti focul si lasati sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa pana cand puteti sa o luati fara a folosi manusi.

Scoatem din tava si asezam pe un platou ,dam la frigider pana se raceste bine .

Deasupra noi am folosit caramel ; toping de coacaze rosii ,si gem de cirese ; la alegere.  

 

 

 

TIPS-URI

1

se pot adauga aromele pe care le doriti in branza

2

cantitatea de branza poate varia, daca folositi maiputina nu va iesi la fel de inalta ;dar sa ajustatai si cantitatea de smantana.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cheesecake copt 379226
retete culinare - Cheesecake copt 379227
retete culinare - Cheesecake copt 379228
retete culinare - Cheesecake copt 379229
retete culinare - Cheesecake copt 379230

COMENTARII (19)

Rocsi 1

06.05.2015, 21:37

Cris2711 1

07.05.2015, 00:05

ce fain este

Sim0na 1

08.05.2015, 08:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D