Cheesecake de ciocolata

de miremirc in Torturi, 27 Mai 2012 | 44123 vizualizari

COMENTARII (31)

RuxyRux 1

30.05.2012, 17:15

Ce frumuseeete! Zici ca e pictata! Bravo!

ancutaCH 1

10.06.2012, 12:59

am si eu o intrebare : iese prajitura si cu 250g crema de branza?....parca e cam mult 900g ?! as vrea sa o prepar maine pt o petrecere si am doar un pachet de crema philadelphia...si nici nu am de unde sa mai iau alte pachete crezi ca merge sa reduc si alte cantitati?

Miha 1

10.06.2012, 13:18

Ancuta e cam mare diferenta de cantitate ca sa iasa. In fond, branza e vedeta principala a acestei prajituri. Ar trebui sa reduci considerabil marimea tavii. Sau sa inlocuiesti cu alt tip de branza (branza simpla de vaci, ricotta sau chiar mascarpone). Sau...sa faci alta prajitura.

babi5 1

26.09.2013, 18:05

MOKUSKA 1

18.05.2014, 10:55

dantes 1

20.09.2015, 06:31

Delicios!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu flori de salcam