Cheesecake rapid cu ciocolata

de Anamaria Cook in Prajituri, 4 Mai 2013 | 3403 vizualizari

 

Paste Fericit dragi bucatarasi sa aveti o zii minunata, o masa plina si pe toti cei dragi alaturi

 

INGREDIENTE

  • 320 g crema de branza philadelphia cu ciocolata
  • 145 ml frisca lichida
  • 50 g zahar pudra
  • BAZA:
  • 130 g biscuiti digestivi
  • 50 g unt
  • ORNAT:
  • 130 g ciocolata amara
  • 3 linguri frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake rapid cu ciocolata:

Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdrobitii cu un facalet pana ce obtineti firimituri fine. Topiti untul la microunde cam 20 de secunde si lasati-l sa se racoreasca. Amestecati untul cu biscuitii pana ce acestia sunt imbibati complet cu unt. Rasturnati biscuitii intr-o forma rotunda cu baza detasabila si apasati usor cu o lingura pana ce obtineti un strat uniform si ferm

Mixati crema de branza cu zaharul pudra pana la omogenizare apoi adaugati frisca lichida si continuati sa mixati pana ce crema se ingroasa.

Adaugati crema de ciocolata peste stratul de biscuiti si nivelati cu o lingura sau o spatula.

Topiti ciocolata cu cele 3 linguri de frisca lichida si lasati deoparte pana ce se raceste putin si nu mai frige la deget, apoi turnati ciocolata peste prajitura.

Dati la frigider pana a doua zii.

POFTA BUNA!!!

 

 

 

TIPS-URI

1

Pentru a scoate prajitura din forma, asezati baza formei peste o conserva inalta si apasati usor pe peretii acesteia pana ce prajitura a alunecat complet din forma.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cheesecake rapid cu ciocolata 225171
retete culinare - Cheesecake rapid cu ciocolata 225172
retete culinare - Cheesecake rapid cu ciocolata 225173
retete culinare - Cheesecake rapid cu ciocolata 225174

COMENTARII (17)

Anamaria Cook 1

05.05.2013, 22:27

Multumesc din suflet dragii mei...din pacate nu am simtit ca este pastele astazi, mi-au lipsit ouale rosii pasca si cozonacii, sarmalele si friptura de miel.

palpabil 1

05.05.2013, 23:24

yammyyyy

Rux 1

06.05.2013, 00:11

Wow! Superb! Paste Fericit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S