Chifteluţe cu sos de roşii

de diaconta in Porc, 13 Oct 2012 | 4205 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru chifteluţe:

  • 300 gr carne de porc tocata
  • 2 cartofi
  • 2 felii pâine
  • Un ou
  • 3 catei usturoi
  • Sare ,piper
  • Marar si patrunjel verde

Pentru sos:

  • O ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • Un gogosar rosu
  • 100 ml suc de rosii
  • Un catel de usturoi
  • Sare,piper
  • Busuioc
  • 2 linguri ulei

Pentru garnitura paste tagliatelle

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe cu sos de roşii:

Am pregatit mai întâi chiftelutele.

Am amestecat carnea tocata cu cartofii dati pe razatoarea cu ochiuri mici,dupa ce i-am stors putin de zeama.Am pus si painea înmuiata si scursa si ea.

Am pus usturoiul,oul ,verdeata si am condimentat.

Am facut chiftele mai mari pe care le-am pus în tava de briose în care am pus hârtiute.

Am vrut niste chiftele mai mari asa ca le-am copt în cuptor.

Pentru sos,am calit ceapa si morcovul cu putin ulei.Am adaugat rosiile oparite ,decojite si taiate bucati.

Am pus putina apa si am lasat sa fiarba la foc mic.

Am adaugat apoi gogosarul taiat ,sucul de rosii.Am condimentat.

Spre final am pus usturoiul si busuiocul.

Am pus chiftelutele in sos si am lasat sa fiarba doua trei clocote.

Am servit cu paste tagliatelle.

 

 

Pofta buna !!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Chifteluţe cu sos de roşii-0
Chifteluţe cu sos de roşii-1
Chifteluţe cu sos de roşii-2
Chifteluţe cu sos de roşii-3

COMENTARII (31)

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 08:58

grozave chiftelutele

babi5

babi5 1

16.12.2014, 08:45

diaconta

diaconta 1

16.12.2014, 09:10

Multumesc Babi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!