Cina cu branza fondue

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2014 | 6463 vizualizari

 

Daca a facut toata lumea, am incercat si eu. A fost bun dar, sincer, nu m-a dat pe spate! :))))

 

INGREDIENTE

  • branza fondue de la Delaco in vas ceramic
  • 2 cartofi
  • 150g pastrama piept de pui
  • 1 ardei capia
  • 1 mar
  • 2 minibaghete cu susan
  • 200g rosii cherry
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cina cu branza fondue:

Cartofii se curata, se taie bucati si se prajesc in baie de ulei.

Se scot pe hartie absorbanta.

Baghetele se taie rondele si se pun intr-o tava in cuptor sa se rumeneasca putin.

O data cu bagheta se pune in cuptor si branza pentru 20-25 minute.

Rosiile se spala si se sterg.

Marul se taie bucati si se curata de cotor.

Ardeiul se curata si se taie bucati potrivite.

Pastrama se taie patrate mai mari.

Trebuie lucrat repede ca toate trebuie sa fie gata o data.

Se pun toatele la indemana si scoatem branza din cuptor.

Se infig in tepuse cate o bucara (ori doua) din cele pregatite, se "tavalesc" prim branza si se mananca.

daca nu aveti tepuse se poate folosi si bete de frigarui sau furculita.

Se mananca cat este branza fierbinte.

Nu se poate reincalzi, deci trebuie mancata toata o data.

Cel mai bun mi s-a parut cu mar.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte ingrediente, dupa placerea fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cina cu branza fondue" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (54)

MotanLaOale 1

09.02.2014, 09:47

laura_n 1

10.02.2014, 18:07

nu stiu ce gust are branza asta, dar combinatia este grozava! cand punem de-o intalneala, sper sa aduc o branza din asta de la mama ei ))

MotanLaOale 1

10.02.2014, 18:36

Neaparat cu mar si struguri. Este minunata cu fructe!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de ton cu porumb dulce si oua de prepelita