Nu am pus niciodata faina...cateodata mai pun orez in ele, depinde cum imi vine pe moment...orez crud, spalat doar. Incearca sa inmoi mainile in otet cand le faci, stiu asta de la soacra mea
numa bunataturi ai facut azi, haha, asa imi place cum gatesti si atmosfera de la tine din bucatarie, cred ca m-as simti in prima secuna...acasa...la tine, haha, nu m-as mai da usor dusa ...
eu mai pun la perisoare(nu intotdeauna, cand am chef) si putin orez...
orez ,se adauga atunci cand carnea e mai grasa;dupa perisoara pe care o ai in palma rezulta ca esti o persoana f.f, darnica asa ca ,ma pot aseza si eu la masa ; vreau din strachina ,neaparat!
Cam mica portia din imagine. Pentru cine ai pus? Cred ca pentru Stef, Catalin nu cred ca e satisfacut numai cu atat si zice: mai pune Oana, mai pune....
Desi nu am nimic in plan sa fac de mancare, inca nu m-a lovit inspiratia, am cumparat in seara asta niste carne de vitel. Oare sa fac o ciorba cu perisoare?