Ciorba de fasole pastai

de Zamfira in Ciorbe, 29 Mar 2012 | 4056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. fasole verde păstai
  • 2 morcovi
  • 1/2 ţelină
  • 1 ceapă
  • 1/2 gulie
  • 1 ardei
  • 1 roşie
  • tarhon în oţet
  • pătrunjel verde
  • sare
  • 4 linguri bulion
  • puţin ulei de măsline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai:

Se curăţă legumele, se taie cubuleţe şi se vor pune la fiert împreună cu fasolea păstăi. Apoi adăugăm tarhonul, pătrunjelul şi puţin ulei de măsline.

Când legumele au fiert, adăugăm bulionul.Lăsăm ciorba să mai fiarbă 5 minute.

Se poate servi cu ardei iute, ceapă roşie şi smântână.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de fasole pastai 154729
retete culinare - Ciorba de fasole pastai 154730
retete culinare - Ciorba de fasole pastai 154731

COMENTARII (11)

Zamfira 1

29.11.2012, 21:28

babi5 1

18.06.2013, 12:53

Bunaaaaaaaaa!!

Krystyan Trendy 1

22.11.2013, 10:07

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S