Ciorba de miel reteta la ceaun

de Sylvia in Ciorbe, 9 Mai 2011 | 19004 vizualizari

COMENTARII (73)

Ligia Bxl 1

09.05.2011, 11:40

bun

Cris2711 1

09.05.2011, 11:40

Mama Sylvia ce ne faci trimite cu DHL de la Frankreich ,ca altfel lesinam

gaby_duceag 1

09.05.2011, 11:41

eu stiu cum e

Sylvia 1

09.05.2011, 11:43

Multumesc mult de laudete fetelor va trimit la toate sau ne vedem candva in Romania si facem un ceaun mare de ciorba de miel

Sylvia 1

09.05.2011, 11:43

Cris mai bine te pornesti tu la o portie

Sylvia 1

09.05.2011, 11:45

Gaby ciorba ta de miel facuta la stana cu jantuit este una din amintirile care le voi pastra mereu in suflet alaturi de amintirile de suflet

Cris2711 1

09.05.2011, 11:45

Sylvia daca tu crezi in mine,o fac,eu le pap mai bine e o idee pe cinste

marcela1979 1

09.05.2011, 11:47

buna ciorbita

MotanLaOale 1

09.05.2011, 11:53

buna buna

Sylvia 1

09.05.2011, 11:53

Gaby sa nu zici ca mi-ai dedicat melodia sa imi alini dorul de ciorba ta si ma imi indulcesti amintirile pai ma faci sa ma gandesc la fostele iubiri dear

Sylvia 1

09.05.2011, 11:54

Cris pai esti partenera ideala atunci ca aue am provizii si gatesc dar nu prea mananc si nu am musterii la masa

Dya Daniela Andrei 1

09.05.2011, 11:55

ce bine arata!

Sylvia 1

09.05.2011, 11:55

Carla si Motan la oale va multumesc de vizita

Sylvia 1

09.05.2011, 11:57

Dya

Cris2711 1

09.05.2011, 11:59

Gaby

MIUTA 1

09.05.2011, 12:03

Cred ca a fost delicioasa,super cimbru de camp imi place de mai multe ori,felicitari esti o super gospodina

aziz 1

09.05.2011, 12:06

mmmmm da

Sylvia 1

09.05.2011, 12:11

Multumesc Miuta pai cum am somat in ultima vreme m-am straduit macar cu ce fac sa iasa bine. Eu ma la ghiveci toate plantele aromate o intreaga pleiada de la : oregano proaspat, cimbru, ciboulette/cozi de arpagic, marar, menta, tarhon, macris , patrunjel

lilik 1

09.05.2011, 12:12

arata tare bine si sigur e delicioasa din pacate eu nu am mancat niciodata pt ca am descoperit ca imi place carnea de miel doar de vreo 3-4 luni de incercat

gaby_duceag 1

09.05.2011, 12:15

cris, ne pupam pe unde apucam, da?

Sylvia 1

09.05.2011, 12:15

Vai lilik greseala clasica nu zice niciodata ca nu iti place ceva inainte sa gusti eu cred ca te-as convinge definitiv cu ciorbitza asta deja mi-e foame numai cat vb cu voi

Sylvia 1

09.05.2011, 12:16

Vai Gaby de ce lansezi asa invitatii si nu le faci la modul general sa vezi si tu ce oferte primesti esti moooooortalaaaaaaaa

Rocsi 1

09.05.2011, 12:18

ce bine arata

gaby_duceag 1

09.05.2011, 12:18

ia sa trag io poza de profil asa cum iti place tie
ps. o pusesem ieri da' stii ca io-s nestatornica)

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui si ficatei