ciorba de pui a la grec

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2010 | 4448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 cartofi
  • un ardei
  • un morcov
  • un dovlecel
  • pastarnac
  • telina
  • radacina de patrunjel
  • patrunjel
  • 1 ou
  • smantana
  • sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciorba de pui a la grec:

se spala bine pulpele, se pun la fiert, se spumeaza, apoi se pun morcovii taiati rondele, pt k fierb mai greu, dupa care adaugam si celelate legume, lasam sa fiarba la foc mediu, cand a fiert, punem sare dupa gust, luam de pe foc si punem oul batut cu smantana, pt k ciorba sa nu se branzeasca se pun cateva linguri de ciorba pt a se incalzii, apoi punem patrunjelul tocat marunt si sarea de lamaie

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - ciorba de pui a la grec 20798
retete culinare - ciorba de pui a la grec 20804
retete culinare - ciorba de pui a la grec 20881

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 15:34

ms, da am mai auzit k se pune si orez, dar na fiecare adapteaza dupa gustul sau

Sylvia 1

09.03.2010, 10:09

Este una din preferatele mele, tare as manca o portie

Dana Cristea - pusikmea 1

09.03.2010, 10:57

te-as invita cu mare drag, dar din pacate s-a terminat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21