Ciorba de vita dreasa cu ou

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 15 Dec 2013 | 11369 vizualizari

COMENTARII (27)

Lia_ 1

15.12.2013, 18:46

recunoaste. asta ti-a iesit ?

madi_marin 1

15.12.2013, 18:46

mmm....vreau o portie... te rog...

Dya Daniela Andrei 1

15.12.2013, 18:47

A iesit Lia! Buna tare!

Dya Daniela Andrei 1

15.12.2013, 18:48

Cu drag Madi

Bunica 1

15.12.2013, 18:49

Oooo ,ce buna!

deyutzky 1

15.12.2013, 18:52

imi place

Bya Ralu 1

15.12.2013, 19:02

imi place vin la masa

Dya Daniela Andrei 1

15.12.2013, 19:06

Vino! Da' te imbraci decent!

Dya Daniela Andrei 1

15.12.2013, 19:06

MotanLaOale 1

15.12.2013, 19:13

T I M E A 1

15.12.2013, 19:18

buan ciorba ai facut

Aurelia 07_07 1

15.12.2013, 19:28

Arata tare bine

simona72 1

15.12.2013, 19:29

Ce buna!!

Dya Daniela Andrei 1

15.12.2013, 19:31

RuxyRux 1

15.12.2013, 19:50

Arata grozav Magic girl!

Constelatialeu 1

15.12.2013, 20:05

Geanina87 1

15.12.2013, 20:22

Rocsi 1

15.12.2013, 20:37

Mmm ce grozava!

MIUTA 1

15.12.2013, 20:41

Foarte buna

babi5 1

15.12.2013, 20:45

buna tare

Merisor 1

15.12.2013, 21:27

Foarte buna, m-as inscrie si eu la o portie!

gaby_gabytza 1

15.12.2013, 21:33

diaconta 1

15.12.2013, 21:45

Ce ciorbita "beton" ai facut iar Dya

Krystyan Trendy 1

15.12.2013, 21:52

ce ciorbica buna

Irina 1

15.12.2013, 22:40

Mmm, o ciorbita pe gustul meu, buna, buna!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Borș de curcan