Ciorba de vita dreasa cu ou

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 15 Dec 2013 | 3346 vizualizari

 

INGREDIENTE

Alegeti cantitatile in functie de numarul portiilor dorite:

  • 500 g carne de vita (muschi/rasol)
  • bors de putina
  • cartofi
  • ardei gras verde
  • ardei gras rosu
  • ceapa
  • praz
  • morcov
  • pastarnac
  • dovlecel
  • telina
  • rosii
  • 2 oua mari
  • bulion/suc de rosii
  • sare dupa gust
  • leustean si patrunjel proaspete
  • ardei iute si smantana pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita dreasa cu ou:

Carnea, spalata bine in prealabil, o taiem in cuburi potrivite si o punem la fiert in apa rece,  adunand spuma formata. Intre timp, tocam legumele  si le calim in putin ulei.  Le adaugam in ciorba, lasam sa dea in clocot si adaugam cartofii taiati cuburi.  Potrivim de gust cu sare , adaugam bulionul/sucul de rosii si borsul, numai dupa ce cartofii sunt bine fierti!. Lasam ciorba  sa dea in clocot si inainte de a opri focul, adaugam ouale batute spuma.  Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara verdeturile tocate marunt. Se serveste cu smantana si ardei iute.

Sa aveti pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de vita dreasa cu ou-0
Ciorba de vita dreasa cu ou-1
Ciorba de vita dreasa cu ou-2
Ciorba de vita dreasa cu ou-3
Ciorba de vita dreasa cu ou-4
Ciorba de vita dreasa cu ou-5
Ciorba de vita dreasa cu ou-6
Ciorba de vita dreasa cu ou-7
Ciorba de vita dreasa cu ou-8
Ciorba de vita dreasa cu ou-9

COMENTARII (27)

Irina

Irina 1

15.12.2013, 22:40

Mmm, o ciorbita pe gustul meu, buna, buna!

marcela1979

marcela1979 1

16.12.2013, 11:27

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

16.12.2013, 16:45

Va multumesC!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!