Ciorbita cu pulpa de porc

de Ina in Ciorbe, 2 Feb 2012 | 1586 vizualizari

 

Atat de buna pe frigul asta ... :-bd

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • o ceapa
  • un morcov 
  • 1/3 capatana telina
  • un pastarnac
  • un ardei gras
  • 3 cartofi
  • 150 g amestec mexican
  • o cutie cu rosii in bulion
  • sare
  • 700 ml de bors  de casa
  • leustean verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu pulpa de porc:

Pulpa de porc se taie cubulete, pe care le dam un 2-3 clocote  in apa cu putina sare. Scurgem apa si clatim bucatile de carne de eventuala spuma ramas

Tocam legumele proaspete si le inabusim in 2-3 linguri cu ulei, adaugam apoi sare, amestecul de legume mexicane si 2-3 litri de apa si lasam sa fiarba totul la foc mic. Dupa 5-10 minute adaugam cubuletele  de carne, iar cand totul este aproape fiert punem si cartofii taiati cubulete. 

Cand si cartofii sunt fierti, adaugam sucul de rosii, iar la final borsul fierbinte. Potrivim de sare, oprim focul si presaram leustean din belsug.

Servim fierbinte, cu ardei iute.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorbita cu pulpa de porc-0
Ciorbita cu pulpa de porc-1
Ciorbita cu pulpa de porc-2
Ciorbita cu pulpa de porc-3
Ciorbita cu pulpa de porc-4
Ciorbita cu pulpa de porc-5
Ciorbita cu pulpa de porc-6
Ciorbita cu pulpa de porc-7
Ciorbita cu pulpa de porc-8

COMENTARII (26)

jolygina

jolygina 1

03.02.2012, 18:16

delicioasa

Rux

Rux 1

03.02.2012, 21:28

Frumos mai arata ciorbita ta Inisor!

horia

horia 1

10.02.2012, 22:47

bunaaaaaaaaaaa!super prezentare.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!