Ciulama de champignons cu mamaliguta

de RODIMUR in Mancaruri de legume, 4 Noi 2017 | 4403 vizualizari

COMENTARII (30)

Rocsi 1

05.11.2017, 18:59

Ne place si noua ciulamaua, dar fac destul de rar!

RODIMUR 1

05.11.2017, 19:31

Mulțumesc frumos, Daniela!

RODIMUR 1

05.11.2017, 19:32

Rocsi, nouă ne place foarte mult și de aceea mai fac, din când în când, mai ales când prețul la champignons este convenabil.

laura_n 1

06.11.2017, 19:39

O mancare tare buna. Noi am facut de cateva ori cu galbiori, am profitat de sezonul lor

RODIMUR 1

06.11.2017, 20:22

Laura, n-am făcut niciodată gălbiori. Pe vremuri am făcut de câteva ori ghebe, sau hribi, dar de cele mai multe ori fac champignons, pentru că sunt siguri și curați. Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

ieri la 23:04

Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei

ieri la 15:34

Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa

pe 19.05 la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute