Ciulama de ciuperci cu smantana, gust autentic al bucatariei romanesti reinterpretat cu succes

de Angelina_Elena in Mancaruri de legume, 24 Oct 2012 | 30579 vizualizari

COMENTARII (66)

RuxyRux 1

14.01.2013, 17:21

S-a acrit? Cum asa? Pai acum spune si tu logic nu se putea acri pe loc, decat daca smantana era acra( fara sa fie vorba de calitatea ei se mai intampla), prea acra...nu are legatura cu respectatul retetei sau nu... e vorba de gustul pe care il dai mancarii...normal o gusti si daca smantana e prea acra ori nu o pui( cumperi alta) ori nu stiu pui mai putina o subtiezi cu apa...

RuxyRux 1

14.01.2013, 17:22

Banuiesc ca nu ne spui ca s-a acrit dupa doua zile ca nu te-am intrebat...ma gandesc ca esti nemultumit ca s-a acrit pe loc

gaby_duceag 1

14.01.2013, 17:24

RuxyRux 1

14.01.2013, 17:25

Iar reteta pare foarte buna...nu-i gasesc defecte!

diaconta 1

14.01.2013, 17:25

Michello,categoric smantana nu a fost buna.
Noi facem papricas sau ciulama de cand ma stiu si nu s-a acrit niciodata,dimpotriva,uneori am adaugat putin iaurt pentru ca smantana era prea dulce.
E bine sa verifici toate ingredientele si sa fie de calitate,pentru un rezultat cat mai bun.

diaconta 1

14.01.2013, 17:26

Ruxy,de ce esti mama asa suparata,ca doar nu stia unde a gresit

RuxyRux 1

14.01.2013, 17:28

Suparata? Pai de unde ai ajuns la concluzia asta Die Diuta? Sunt chiar foarte vesela!

diaconta 1

14.01.2013, 17:35

Asa mi s-a parut)) ca prea (l)-ai certat(o))))

RuxyRux 1

14.01.2013, 17:37

Hay Dia asta e certat? Si-apoi nici nu as indrazni vreodata! Nici in gluma,...asa ma stii tu pe mine?

diaconta 1

14.01.2013, 17:39

Gata rectific ma duc la trebile mele ,ca e multe ))))))))))

Angelina_Elena 1

14.01.2013, 22:31

Fetelor va multumesc pentru explicatiile date! In ultima perioada nu prea mai am timp de nimic, intru mai rar pe site!

Valclaudia 1

21.03.2013, 17:14

chiar as manca o portie....

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 09:14

arata foarte bine

Panacris 1

07.05.2016, 22:40

kytz 1

08.12.2016, 14:24

Cu ciuperci de padure.......yamiiiiiiii!

Ancutsa 1

15.12.2017, 14:02

Frumoasa si gustoasa!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu ciuperci reinventata