Ciulama de pui cu smantana

de Bucataras Medi in Pui, 3 Feb 2013 | 8245 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

03.02.2013, 17:31

Mâncam guguştiuci şi porumbei ciulama, în copilărie

Bucataras Medi 1

03.02.2013, 17:31

daaaaaaaaaaaaaaaa,Padre asa este.

Bunica 1

03.02.2013, 17:32

Medutule ce bunatea ai facut!

Bunica 1

03.02.2013, 17:32

Cea mai buna ciulama este cea de porumbel!

Bya Ralu 1

03.02.2013, 17:33

ce pofta imi e

Lavinia 1

03.02.2013, 17:35

si eu vreau

Bucataras Medi 1

03.02.2013, 17:39

Buni si eu am mancat in copilarie de porumbel dar acuma nu asi sacrifica un porumbel pentru o ciulama!!!

Bucataras Medi 1

03.02.2013, 17:40

Ralu,te servesc?

Bucataras Medi 1

03.02.2013, 17:40

cu mare drag ,Lavinia!

portiadelumina 1

03.02.2013, 17:44

Aşa e Medi, un porumbel nu ar fi deloc plăcut, o ciulama adevărată iese din minim 5 porumbei

Bucataras Medi 1

03.02.2013, 17:47

Parinte..............

MotanLaOale 1

03.02.2013, 17:47

bun bun

laura_n 1

03.02.2013, 20:40

de cand visez la ea )

Angelina_Elena 1

03.02.2013, 20:42

mamaieelena 1

03.02.2013, 20:58

hm are si mamaliga e delicioasa

Rocsi 1

03.02.2013, 21:42

Cat de buna!

RuxyRux 1

03.02.2013, 23:14

Gatesti superb Medi! Stiu ca ti-am mai spus, dar trebuie sa iti mai aduc aminte...asa ca sa nu cumva sa uiti!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos alb de ciuperci