Ciuperci champignon cu lamaie

de pansy1 in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2010 | 13164 vizualizari

 

E un fel de mancare simplu de facut si foarte bun.poate fi fel de mancare de sine statator sau garnitura la friptura

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 0,5 kg
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • parmezan  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon cu lamaie:

Ciupercile sa aiba palaria cat mai mare(se scot piciorusele,care pot fi folosite ptr o tocanita sau paste sau ce vreti dvs )



Se curata ciupercile,se incinge putin uleiul intr-o tigaie mai mare,(ulei cat sa acopere fundul tigaii),se pun ciupercile cu gura in jos,ca sa zic asa,se prajesc vreo 2-3 minute,dupa care se intorc ,se stropesc din belsug cu zeama de lamaie,sare,piper si se mai tin vreo 3-4 minute,dupa care se scot cu grija pe o farfurie(ca sa se pastreze sucul format in palarie),se presara cu patrunjel tocat si parmezan.

 

COMENTARII (6)

Bunica 1

18.02.2010, 06:20

Ceva mai rapid si usor de realizat nici ca am intalnit ! Trebuie incercat neaparat Bine ai venit in echipa bucatarasilor !

dicarmencitta1957 1

20.02.2010, 14:48

Rapid si foarte gustoase,un deliciu.

elena1988 1

01.03.2011, 09:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!