Ciuperci cu ceapa si usturoi

de La Ancuta in Mancaruri de post, 19 Dec 2010 | 24488 vizualizari

 

by Medi

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 7 catei de usturoi
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu ceapa si usturoi:

Ciupercile se curata si se taie bucatele nu foarte mici (daca ciupercile sunt mici se pot taia doar pe jumatate).

Ceapa curatata si taiata julienne se soteaza in 2 linguri apa si 1 lingura ulei de masline. Adaugam si usturoiul taiat feliute subtiri. Dupa ce se inmoaie ceapa adaugam putina boia de ardei si coipercile.

Punem capacul si lasam sa scada putin, amestecand din cand in cand.

Adaugam 1/2 cana de apa, potrivim de sare si adaugam putin cimbru uscat.

Lasam sa fiarba pana scade tot lichidul.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de legume