cocktail de whisky

de yammy in Bauturi, 1 Dec 2009 | 3060 vizualizari

 

Iata un cocktail de whisky pentru nonconformisti, care potoleste setea de adrenalina, recomandat doar pentru cei in cautare de senzatii tari. Acest cocktail de whisky este un amestec tulburator, aspru, cu gust dulce-amarui. Va recomandam insa, sa nu serviti mai mult de un cocktail de whisky, este suficient pentru oricine.

 

INGREDIENTE

  •  2 cuburi de zahar brun 
  •  2 linguri de bitter 
  •  20 ml apa plata 
  •  100 ml whisky 
  •  6 felii de portocala 
  •  10 cuburi de gheata 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA cocktail de whisky:

Se inmoaie fiecare cub de zahar in bitter; 

 Se pun cuburile de zahar intr-un pahar, se adauga apa plata, un strop de whisky si se amesteca usor astfel incat zaharul sa se topeasca in totalitate; 

 Se adauga jumatate din cantitatea de whisky ramasa si 2-3 cuburi de gheata, amestecand foarte usor; 

 Se toarna si restul de whisky, inca 2 cuburi de gheata si se amesteca bine; 

Se strecoara bautura in doua pahare, in care s-au pus dinainte 3 cuburi de gheata, se storc pe deasupra feliile de portocale si se lasa sa cada in pahar. 

 

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55