Colțunasi de post, cu magiun

de RODIMUR in Mancaruri de post, 21 Mar 2018 | 8346 vizualizari

COMENTARII (32)

navidad_2017 1

22.03.2018, 00:22

O daa, si noi adoram pastele umplute, in orice fel, si dulci si sarate! Necazul este ca prepararea lor (ca de altfel a tuturor lucrurilor cu adevarat bune) e laborioasa si consuma destul de mult timp; asa ca in privinta asta, cam suntem la cheremul altora! Dar aceasta reteta a Dvs nu scapa sigur nefacuta!

mirela0911 1

22.03.2018, 07:04

Nu am mancat niciodata asa ca servesc de aici!

RODIMUR 1

22.03.2018, 08:04

Navidad, vă doresc succes și răbdare în prepararea colțunașilor. La cât mi se par de buni, poate că merită...!

RODIMUR 1

22.03.2018, 08:05

Mirela, ești servită și tu, pentru încercare. Dacă ai mâncat ravioli, atunci să știi că seamănă...

elucubratiiculinare 1

23.03.2018, 08:31

dantes 1

25.03.2018, 12:12

Buni!

RODIMUR 1

25.03.2018, 19:08

Mulțumesc frumos, Dante!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mâncare de ștevie cu orez