Compot de-o zi

de portiadelumina in Sirop / Compot, 31 Oct 2012 | 5532 vizualizari

COMENTARII (73)

Zamfira 1

31.10.2012, 18:09

imi place, o portie as vrea si eu...stiu... alta data

Zambareata 1

31.10.2012, 18:20

Compot?????rusine sa imi fie ca nu am facut niciodata ,imi placea compotul cand eram mica,nu am mai mancat din copilarie,iar sa-mi fie rusine,nu stiu ce pierd deci gata,reteta la favorite cu ea sa o fac si eu cat de curand,pe vremea asta rece merge perfect!Bravooo Padre

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:23

Zamfira tu nu ai zis la reţetele tale pentru mine "altă dată" Aşa că dacă poţi lua o cană, cu mare plăcere

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:25

Giorgia cred că eşti prima care trece la favorit ceva făcut de mine (sper să nu mă înşel) Compotul e minunat pe vremea asta

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:30

Alinutza, deşi ai postat prima acum am văzut coemntariul Mulţumesc frumos

Zamfira 1

31.10.2012, 18:31

Parinte

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:34

Păi Zamfira Altfel cum mai veneam la cerut, că eu gătesc odată pe lună

Rocsi 1

31.10.2012, 18:35

Chiar asta seara am facut si eu putin compot de mere cu pere sa papam cald..Tare bun

diaconta 1

31.10.2012, 18:36

Faine combinatii faci Victor deja salivez

Zamfira 1

31.10.2012, 18:38

Parinte, mereu esti bine venit la masa, te asteptam la Brasov(eu si familia mea)

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:38

Rocsi, am pus şi gutuie şi stafide. Dar oricum ar fi, tot bun e. Să-l sorbim cu poftă

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:39

Dia eu sunt nebucătar, doar ştii. Noroc mare am cu imaginaţia şi cu vorbele multe. Mulţam de apreciere

Rocsi 1

31.10.2012, 18:39

Pai tocmai am savurat o cana si ma duc sa mai servesc una

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:40

Când am să trec pe la Braşov am să dau de veste Zamfira. Mulţumesc frumos de gândul bun

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:43

Aşa Rocsi, că eu pe al meu l-am botezat "de-o zi" taman că se scurge repede

Alinutza80 1

31.10.2012, 18:45

stiti cum se spune,mai bine mai tarziu decat niciodata!

gaby_duceag 1

31.10.2012, 18:45

vreau si eu.
am mere si struguri
ma 'c sa pun la fiert

gaby_duceag 1

31.10.2012, 18:46

e neaparat sa le spal?)

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:46

Au venit comentariile calup, iar eu cum sunt uneori cu capul în nori.... Mulţumesc Alinutza

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:48

Gaby pune-le aşa, că oricum vor fierbe Eu n-am avut struguri dar am pus stafide. Plus gutuia care-i parfumată. Mmmm, merg să mai pun o cană

diaconta 1

31.10.2012, 18:58

Aha,imaginatia te salveaza in bucatarie,mai ales daca mai ai cate ceva prin camara si frigider

RoXx 1

31.10.2012, 19:01

superr

portiadelumina 1

31.10.2012, 19:03

Păi nu ştiu eu Dia asta. Ce să faci cu leneşul?

portiadelumina 1

31.10.2012, 19:03

Mulţumesc RoXx , deh, sunt şi eu începător

Rocsi 1

31.10.2012, 19:06

Asa si al meu e de o zi.Fac exact cat stiu ca se termina si nu ramane si pentru a doua zi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de pere intregi