Conopida pane

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2009 | 28223 vizualizari

COMENTARII (14)

rivka 1

11.11.2009, 17:50

e foarte buna conopida pane, eu o fac altcumva...poate incerci si asa.

nu o fierb deloc!!! o rup buchetele,le spal cu apa, le pun intr-o punga de plastic cu faina si scutur punga bine sa se aseze faina pe buchetele ca la snitel, apoi le scot si le dau prin ou batut cu furculita ca la snitel cu ceva condimente prin el sare, piper, paprika, si apoi prin pesmet fin(daca pesmetul e condimentat cum se gaseste mai nou nu mai condimentez oul) si apoi le prajesc in ulei de floarea soarelui, sa se aiba grija ca pesmetul se mai face si dupa scoaterea din ulei deci sa se scoata la timp din ulei conopida.
e fff buna mai ales cu sos de usturoi mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

luminita20_2006 1

11.11.2009, 17:56

mmmmmmmm

Swanheart 1

11.11.2009, 18:11

Rivka, mersi pentru pont! Nu stiam ca se face bine si nefiarta. Ma gandeam ca va ramane prea tare. Sincer, din toata operatiunea, cel mai urat mi-e sa fierb conopida.

Michelle 1

11.11.2009, 20:25

Oana 1

11.11.2009, 20:31

Si eu tot cu conopida fiarta fac, dar f. putin fiarta. O sa incerc si cu ea cruda

ramo_cata 1

11.11.2009, 23:15

nu am facut niciodata ,am sa incerc si eu ...

liana_geicu 1

15.11.2009, 21:15

nici eu nu am facut niciodata, sunt curiosa cum este la gust...

Swanheart 1

15.11.2009, 22:29

Am facut si fara sa fierb conopida. Groaznica! Rivka, la tine se inmoaie conopida, sau ramane tare, ca la mine? Eu am avut senzatia ca mananc o conopida cruda, invelita in ou. Poate nu am facut eu ceva bine. Fara indoiala, de acum inainte voi face doar conopida fiarta in prealabil...

Bucataras 1

15.11.2009, 22:36

Mie imi place conopida cruda. O maninc cu brinza, rosii... e f gustoasa

Swanheart 1

17.11.2009, 13:41

Imi place si mie conopida, in orice fel. Dar cand ma gandesc la conopida pane, ma astept sa fie moale conopida , nu cruda si imbracata in ou. Rivka, tu o pui la prajit la foc mic si o tii mai mult? Sau o rupi in buchetele foarte mici? Mie chiar nu mi-a iesit, si as prefera sa nu o mai fierb nici eu, insa nu stiu cum sa o fac, sa iasa cum trebuie...

ala_oancea 1

23.11.2009, 14:57

Si mie imi place conopida, si pane, si salata cu maioneza, si in ciorbita. Cruda inca n-am incercat ...

andreea_angelo 1

16.11.2012, 19:18

mia lasat gura apa......trebuie sa fac si eu cat de curand,mancarurile simple sunt cele mai bune

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza sarata si sunca afumata de la nea Cornel