Conserva de peste in ulei

de MIUTA in Crap / Caras, 6 Aug 2011 | 69272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg caras
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 300 ml otet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conserva de peste in ulei:

Iata cum se pregateste aceasta reteta de Conserva de peste in ulei:

Se curata pestele, se taie felii si se sareaza.

Se lasa cca 3 ore la rece in frigider.

Se scoate se spala si se pune peste el otet atat cat sa treaca peste peste.

Se lasa in otet cca 30 minute.

Se pune intr-o cratita cca 300 ml ulei.

Pestele se scoate din otet, se spala, se condimenteaza cu sare, piper boabe si foi de dafin.

Se da la cuptor la foc mic cca 5-6 ore.

Daca este nevoie se mai pune ulei dar nu apa.

Cand este gata se aseaza fierbinte in borcane si se pune sub o patura la cald 24 de ore.

Se depoziteaza in camara si se consuma simplu cu lamaie sau in salate.

Este o reteta de Conserva de peste in ulei delicioasa, pe care va sfatuiesc sa o preparati! Merita!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Conserva de peste in ulei 119422
retete culinare - Conserva de peste in ulei 119423
retete culinare - Conserva de peste in ulei 119424
retete culinare - Conserva de peste in ulei 119425
retete culinare - Conserva de peste in ulei 119426
retete culinare - Conserva de peste in ulei 119427

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

13.08.2011, 07:16

dau o fuga pana la tine sa-mi dai si mie un borcanel...................

gaby_duceag 1

26.07.2014, 11:37

se macereaza oasele?

MIUTA 1

26.07.2014, 22:10

Da Gaby!E foarte gustoasa!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21