Cordon Bleu

de Ina in Mancaruri cu carne, 23 Mai 2010 | 9709 vizualizari

COMENTARII (27)

Ina 1

23.05.2010, 17:57

nu cereti, ca-i de duminica trecuta

nadina73 1

23.05.2010, 18:25

ok atunci doar privim ina

nadina73 1

23.05.2010, 18:25

oricum nu ai fucru inca ,mai asteptam putin

Ina 1

23.05.2010, 18:27

Ina 1

23.05.2010, 18:27

ala se papa cu mana, bre

ela 1

23.05.2010, 19:04

te rog sa mai faci,da?sa mancam si noi

madi_marin 1

23.05.2010, 19:08

eu stiu ca se numeste ,,cordon bleu,,... oricum....arata bine si stiu ca e foarte bun ca mie imi place mult...

Rocsi 1

23.05.2010, 19:09

e pe placul meu...fetelor nu le place

Ina 1

23.05.2010, 19:14

mai fac, Ela, ca nici eu n-am avut parte de el

Ina 1

23.05.2010, 19:15

la restaurante vad gordon, cordon..... oricum, e bun rau

Ina 1

23.05.2010, 19:20

uite, modific numele, si pe site-uri vad comentarii de gen.......si corect ar fi "Cordon bleu"

madi_marin 1

23.05.2010, 19:25

asa stiu si eu ca e corect.... sper ca nu te-ai suparat pe mine....

Ina 1

23.05.2010, 19:26

nuuuuu

Ina 1

23.05.2010, 19:27

Cum sa ma supar? nu pretind ca stiu tot. Si-n fond, tu ai zis ceva corect

Ina 1

23.05.2010, 19:28

am rezolvat si cu colajul, l-am redenumit Multumesc!

Sylvia 1

23.05.2010, 20:23

Excelent arata, asa e numele Cordon Bleu

Ina 1

23.05.2010, 20:25

Sylvia, multumesc Acum stiu si eu...

Sylvia 1

23.05.2010, 20:29

Numele ii vine din vechime, era ceva ordin militar care avea distinc un cordon albastrau care se reuneau mereu pentru o mancare buna la un restaurant renumit. Cei de acolo au inceput sa denumesca felul preferat "Cordon Bleu" si asa a ramas de dinainte de 1900. Este si o scoala de arta culinara foarete renumita peste tot in lume Cordon Bleu care proslavea arta culinara franceza.... gata cu teoria

Ina 1

23.05.2010, 20:50

Ina 1

23.05.2010, 20:51

5 furculite pentru teorie

Sylvia 1

23.05.2010, 21:05

Ina chiar dupa ce vb aici de scoala lor am dat un search pe net sa vad tarife la "Ecole Cordon Bleu" , maiculita lele 21000 euro si nici nu stiu excat daca pe an sau pe semestru ca deja mi se invarteau ochii in cap

nadina73 1

23.05.2010, 21:12

am revenit si aici ,promisiune e promisiune nu?

Ina 1

23.05.2010, 22:02

Sylvia , la ei n-o fi criza?

Ina 1

23.05.2010, 22:03

nadina, multumesc

Roxana 1

24.05.2010, 13:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu carne tocata si multe legume