Cornulete cu rahat sau gem

de ionela2682 in Dulciuri, 15 Feb 2010 | 20284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet margarina
  • 1 cana sifon
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lg amoniac
  • coaja de lamaie
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat sau gem:

Se face un aluat potrivit de tare care nu se lipeste de maini se intinde foaie si se modeleaza cornuletele in mijloc punand nuca, rahat, gem sau ce dorim noi.

Se coc cam 30 minute si cat sunt calde se pudreaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat sau gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

15.02.2010, 21:30

u alta idee de a taia aluatul;par ''festonate''';

liana_geicu 1

18.02.2010, 18:51

Ce frumos arata! Chiar, buna idee de a taia aluatul asa!

Cris2711 1

20.07.2011, 16:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu lamaie si rahat