Cornuri cu mere si ciocolata

de claudiaO in Prajituri, 10 Oct 2014 | 1152 vizualizari

 

De multe ori am incercat sa fac aluat tip foietaj, dar de fiecare data am dat-o in bara ...ieseau niste placintele,bune la gust, dar nu aveau nimic in comun cu foietajul.
Acum pot spune ca am gasit reteta perfecta:)
Multumesc din suflet lui Miha , caci reteta ei am folosit-o :cornuri-cu-ciocolata

 

INGREDIENTE

  • 750 gr faina
  • 120 ml ulei
  • 1 ou
  • 1 lingura otet
  • 250 ml apa
  • 200 gr unt
  • Umplututra:
  • gem de mere
  • crema de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu mere si ciocolata:

Am urmat pasii de aici: http://www.bucataras.ro/retete/cornuri-cu-ciocolata-31155.html

Dupa ce a stat la frigider, am intins aluatul conform indicatiilor Mihaelei, apoi am taiat o parte in trunghiuri si o parte in dreptunghiuri.

Pe trunghiuri am pus cate o lingurita sanatoasa cu gem de mere si am pudrat cu scortisoara, iar pe dreptunghiuri am pus cate o lingurita cu crema de cioco.

Am impaturit si le-am uns cu galbenus amestecat cu 2-3 linguri de lapte dulce.

Am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.

Mireosea in case de numa' numa ' :)

Deci ...pofta buna!

Negresit le voi repeta, de data asta umplute cu brnaza sarata.

 

TIPS-URI

1

Umplute cu dulceata, braza, ciuperci sau orice alcteva

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cornuri cu mere si ciocolata 346325
retete culinare - Cornuri cu mere si ciocolata 346327
retete culinare - Cornuri cu mere si ciocolata 346328
retete culinare - Cornuri cu mere si ciocolata 346330
retete culinare - Cornuri cu mere si ciocolata 346332

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

10.10.2014, 16:40

bune

Rocsi 1

10.10.2014, 20:59

Foarte bune

MotanLaOale 1

10.10.2014, 22:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S