Cremes

de Alexandra Burz in Prajituri, 16 Dec 2013 | 7317 vizualizari

COMENTARII (26)

Mitinita 1

16.12.2013, 20:10

xana 1

16.12.2013, 20:19

Constelatialeu 1

16.12.2013, 20:20

Micutza Luana 1

16.12.2013, 20:21

buuuuuun

portiadelumina 1

16.12.2013, 20:22

Un gust bun, o prezentare frumoasă. Bravo!

Bunica 1

16.12.2013, 20:31

Buna prajiturica!

Merisor 1

16.12.2013, 20:32

Buuun!

MonaMimi 1

16.12.2013, 20:44

foarte bun

Ina 1

16.12.2013, 20:59

o bunatate!

deyutzky 1

16.12.2013, 21:08

imi place

Krystyan Trendy 1

16.12.2013, 21:30

arata minunat

mihaelam90 1

16.12.2013, 22:56

Delicios!!!

MotanLaOale 1

16.12.2013, 23:16

Cris2711 1

16.12.2013, 23:53

Ce pofta am

Alexandra Burz 1

17.12.2013, 07:58

marcela1979 1

17.12.2013, 09:56

Rocsi 1

17.12.2013, 11:08

Alexandra Burz 1

17.12.2013, 11:48

_Alina_ 1

17.12.2013, 11:57

diaconta 1

17.12.2013, 15:06

ce pofta-mi faci

Alexandra Burz 1

17.12.2013, 15:48

te astept la o bucata Dia

Alina26 1

21.12.2013, 11:48

foarte bun!!!

crystyna_buna 1

21.12.2013, 13:22

o intrebare am si eu,de ce imi raman foile tari si abia le tai,gresesc cu ceva in reteta sau e vreun secret....multumesc

RuxyRux 1

21.12.2013, 13:25

Hai sa-ti spun eu un secret Crystyna...inainte sa pui foile faramiteaza-le....si desigur lasa cateva ore acoperit cremesul cu o greutate deasupra sa se poata inmuia

Uite asa ca sa ai o idee despre ce iti spun...

http://www.bucataras.ro/retete/cremsnit-vanilat-28684.html

crystyna_buna 1

21.12.2013, 13:36

sarumana multumesc asa o sa fac......sarbatori fericite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cremes